Woda mineralna niegazowana o pH 7,2
Delikatna mineralność, bardzo subtelna perlistość, nuty wapienne i krzemionkowe. Kremista struktura w ustach, orzeźwiająca i oczyszczająca kubki smakowe. Długi słodkawy posmak na finiszu. Mineralność pulsuje na języku jeszcze długo po jej wypiciu. Doskonale podkreśla smak potraw z owoców morza, nadając im głębi i subtelności.
Ten łagodny i niepowtarzalny smak, został uhonorowany trzema złotymi gwiazdkami Superior Taste Award 2024. Nasza woda jest regularnie serwowana w najlepszych restauracjach, a jej unikalne walory smakowe są doceniane przez najlepszych sommelierów i szefów kuchni na całym świecie.
Woda mineralna naturalna o pH 5,4
Przyjemnie perlista i orzeźwiająca. Kremista struktura i delikatnie słodkawy finisz. Perfekcyjne rozwiązanie dla tych, którzy zamiast wody gazowanej doceniają naturalne bąbelki delikatnie rozpływające się na języku. Wspaniała jako aperitif, ale sprawdza się równie dobrze w połączeniu np. z gęsiną, kaczką z owocowym sosem oraz czerwonym Burgundem. Dobrze oczyszcza paletę, pozostawiając idealne tło dla wykwintnych potraw.
Doceniana przez najlepszych sommelierów, nasza woda jest częstym wyborem w renomowanych restauracjach, gdzie stanowi doskonałe uzupełnienie kulinarnych doznań na najwyższym poziomie.
Woda mineralna gazowana o pH 5,2
Wyraźne, eleganckie bąbelki pulsują przyjemnie na języku, przynosząc poczucie orzeźwienia i odprężenia. Aromaty wapienne i mineralne subtelnie podkreślają jej charakter. Wspaniale oczyszcza kubki smakowe, co czyni ją idealnym wyborem po ciężkich taninach z czerwonego wina lub po wyrazistych potrawach. Przyjemna jako aperitif, doskonała do serwowania w trakcie eleganckich spotkań czy degustacji win.
Jej wyjątkowa struktura i smak przyciągnęły uwagę wybitnych szefów kuchni, a najlepsze restauracje z dumą serwują ją swoim gościom jako doskonały dodatek do wykwintnych potraw.